Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Панел SunPower Maxeon 3

Фундаментално различни. И по-добри.

Сподели

Обади се и ние ще ви изготвим безплатно оптимална оферта, точно според вашите нужди и предпочитания.
Максимална ефективност и издръжливост.

Фотоволтаични панели 

SunPower Maxeon 3 400W

 

Изборът Ви на соларен панел има значение. 

Максимизирайте спестяванията си и се насладете на спокойствието, което идва с върховната надеждност и ефективност във фотоволтаичния бранш, подплатено с водеща за индустрията гаранция.

Поставящите рекорди панели SunPower Maxeon са най-добрият панел за Вашия дом или бизнес.

 

Фундаментално различни. И по-добри.

Проектирани с изцяло различен принцип на работа, SunPower Maxeon са доказали своето превъзходство - над 30 милиона инсталирани панела измежду пет генерации клетки. Обикновените клетки губят мощността си с времето поради корозия или пукнатини. Благодарение на уникалния си дизайн SunPower Maxeon премахва 86% от причините, поради които обикновените панели се повреждат. Така панелите Ви ще продължават да добиват енергия- година, след година, след година...

 

 

Максимална мощност

Благодарение на високата си ефективност, панелите SunPower Maxeon генерират повече електричество за единица площ. В резултат на това добивате до 35% повече енергия в първите 25 години на експлоатация.

А повече мощност означава повече спестявания.

 

Ненадмината надеждност

Инвестирайте с увереност- фотоволтаичните панели на SunPower са се доказали в полеви условия. В актуално проучване измежду 800.000 панела и 264 обекта, Maxeon са доказали най-ниските нива на деградация в индустрията, както и 4 пъти по-висока надеждност от обикновените панели. Това позволява на производителя да повери своята уникална за индустрията 25 годишна обща гаранция за продукт и производителност. Така Вашите панели запазват поне 92% от капацитета си на 25-тата година- а Вие спестявате повече.

 

Екологично производство

Производството на клетките Maxeon е сертифицирано от международната компания за екологичен одит Cradle-to-Cradle със сребърно отличие. Така при закупуването на фотоволтаичния панел знаете, че производството е спрямо най-високите екологични и социални стандарти.

 

Запознайте се с клеткaтa SunPower Maxeon!

Клетките в SunPower Maxeon 3 са монокристални Maxeon Gen III IBC (Interdigitated Back Contact), най-мощните фотоволтаични клетки за битови приложения в света. За серията Maxeon 3 мощностите на панелите варират между 390 и 400W, а при Maxeon 2 мощностите варират между 340 и 360W и са със същата технология на клетките.

монтаж Daikin климатик

В качеството си на оторизиран дилър на висококачествена климатична техника Дайкин, MMC Инк е напълно наясно с голямата отговорност, която носим при извършване на монтажните работи. За целта, ние разполагаме с персонал, който ежегодно преминава обучения в централата на Дайкин и  през периодични вътрешни атестации и имат на на разположение   широк набор от специализирана литература и технически документация за всеки един от продуктите на Дайкин. 
 
Освен персоналът, изключително важни са и инструментите и материалите, които се използват. Затова ние:
 
1.   Използваме висококачествена пробивната техника за направата на отворите в стената, както и прахосмукачка, за да сведем до минимум опрашаването на Вашия дом.

2.   Използваме медна тръба с дебелина, която гарантира,че по време на монтажа тя няма да се пречупи и да предизвика загуба на фреон.

3.   Обличаме медната тръба с изолация за намаляването на загубите .

4.   Използваме PVC канали, за да запасим Вашия интериор максимално.

5.   Задължително извършваме вакуумиране на климатика .

6.   Събираме всички отпадъци от  кашони, фолиа и други и ги изхвърляме на определените за това места.

7.   Стремим се да удовлетворим Вашите желания и да останете доволни от нашата работа.


Преди започването на монтажа от изключителна важност е правилният избор на място. За да може Вашият климатик да работи коректно, трябва да се избере място, на което няма мебели, които да му пречат, да има достатъчно пространство за свободното движение на въздушния поток, да бъде нивелиран и да има възможност за извеждане на конденза.  Външното тяло да е монтирано на здрава основа и да е лесно достъпно за бъдещо сервизно обслужване.
 
 За всички предлагани от нас продукти на Дайкин осигуряваме монтаж във всяка точка на страната със собствени екипи или специалистите на нашите партньори.
 
Подробна информация за това, какво се включва в монтажа  вижте тук

1. Климатиците на Daikin са с 3 (три) години пълна гаранция и ММС като официален представител на Daikin я предлага на клиентите си , без да изисква допълнителни профилактики или проверки на системите през този период.                                                                                                      

2. Гаранционният период на климатици Дайкин е валиден при монтаж от страна на MMC.

3. Гаранционният период започва да тече от датата на въвеждане в експлоатация, но не по-късно от 2 календарни месеца от датата на извършване на доставката на техниката и е валиден само с оригинална гаранционна карта, в която е описан моделът и серийният номер на климатика.

4. В гаранционния срок се покрива всяка техническа неизправност по конструкцията на климатичната техника, възникнала от фабричен дефект.                          

5. Срокът за отстраняване на констатиран дефект по време на гаранционния период е законно установеният в ЗЗП .

6. Срокът на осигуряване на резервни части от производителя Дайкин е 10 години от закупуването на климатика.

7. Настоящата гаранция не се отнася за следните случаи:

- почистване на въздушни филтри;

- подмяна на фотокаталитичен филтър, био-филтър, филтър от титаниев апатит, flash streamer;

- подмяна на батерии за дистанционно управление;

- почистване на външния компресорно-кондензаторен агрегат от замърсяване и попадане на листа и чужди тела;

- почистване и преправяне на кондензи и кабел-канали на вътрешно/външно тялo.

8. Настоящата гаранция не покрива възникнали технически проблеми в следните случаи:

- при демонтаж, опит за ремонт и преместване на уреда от неоторизирани лица;

 - при промяна на конструкцията на помещението;

- при щети нанесени от природни бедствия, аномалии в електроснабдителната мрежа и вандализъм.                               

9. Преди да започне екполатацията на климатичната техника или да подадете сигнал за неизправност е задължително да се запознаете внимателно с инструкцията за експлоатация на уреда.

10. При липса на дефект или повреда след посещение на сервизен специалист, клиентът е длъжен да заплати разходите за посещението в размер, установен по актуална ценова сервизна листа на ММС , публикувана в сайта на фирмата.