Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Български English

Системи за управление на Дайкин

Полезно

Системи за управление

Със системите за управление може да контролирате климата в помещенията от всяко място по всяко време. Просто свържете вашето тяло към Wi-Fi и свалете приложението, за да променяте термостата, настройте разписанието за температурата, прегледайте разхода на електроенергия и създайте свой собствен работен процес. Съвместим с климатиците и уредите за затопляне на Дайкин, системата за управление на Дайкин и системата за управление на нагряването на Дайкин са идеални за контрол на климата през цялата година.  

Контролирайте климата

Системите за управление осигуряват преглед на параметрите и достъп до няколко характеристики, с които да контролирате вашия вътрешен климат.

Индивидуални стаи

С използването на интерактивен термостат може да контролирате температурата, видовете операции и да настройвате различни действия за определени стаи.

Настройка на времето

Създайте различни програми с до 6 действия на ден за 7 дена и активизирайте специфични видове операции. Настройката за топла вода е възможна само за приложението на Дайкин  за нагряване.

Използване на електроенергия

Наблюдавайте консумацията на електроенергия на вашето тяло, за да увеличите спестяването на електроенергия. Лесни, дори и за начинаещи потребители, графики и икони, ви позволяват да определите от какво може да спестите.

Платформата Ако това - то това

Програмирайте вашето тяло да отразява вашия стил на живот. Съвместима с различни уреди чрез платформата Ако това-то то-това, може да контролирате климата в помещенията от разстояние. Например: АКО напуснете сградата, ТО отоплението се изключва.

Открийте предимствата на системите за управление на Daikin с ММС – дългогодишен партньор на световния бранд, специализиран в консултацията, проектиране, монтаж, поддръжка на цялата продуктова гама Daikin.